hubert94 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Mam na imię Hubert, mieszkam 8 km od Kielc, uczeń LO. Szykuje się do wyrobu pierwszej warki. Narazie zagłębiam się w waszą wiki oraz fachową literaturę. Zamiłowanie do produkcji alkoholu mam pewnie po tacie, wyrabiającym nalewki, wcześniej wina. Licze że spotkam tu masę fajnych ludzi chcących pomóc początkującemu. Pozdrawiam Hubert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam Cię na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Takoż witam. Jak rozumiem, do 18-tki będziesz tylko czytać forum i produkować piwo, a pić dopiero potem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert94 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Oczywiście że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spotter Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 A czy uczeń LO musi byc poniżej 18 lat? O ile pamiętam, to maturę się piszę w wieku 19 Witam na forum i gratuluję podejścia - czytanie i zaglębanie się w literaturę jest najważniejsze Powodzenia i samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barą Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 No to akurat przez liceum opanujesz podstawy sztuki browarniczej a potem wio na studia piwowarskie za granicę Witam i życzę sukcesów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 A czy uczeń LO musi byc poniżej 18 lat? O ile pamiętam, to maturę się piszę w wieku 19 Jak urodzony w kwietniu 1994, to musi. Nie ma siły, w Kielcach matematyka obowiązuje taka sama jak w reszcie kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witaj Hubert. Środowisko kieleckich piwowarów rozrasta się cały czas (wolno bo wolno, ale się rozrasta). Na Twoje pytana z PW już odpowiedziałem. Powodzenia i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witaj Hubercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahho Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam i ja No, to w Kielcach ile osób już jest tak orientacyjnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam i pozdrawiam. Pomocą chętnie udzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Spójrz na mapę mahho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluchacab Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam i samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 I ja witam, pozdrawiam i powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 I ja przywitam. W;) lato to ja odpoczywam i spijam co ostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi