guma77 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Dorwałem stary podgrzewacz do wody (terma) i chciałem przerobić go na sprzęt do zacierania. Niestety nie wiem z czego to wykonane. Wyciąłem kawałek, oczyściłem z osadu i ukazało mi się coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Wygląda na ocynk więc na kadź zacieną nie bardzo się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 pewnie stal rdzewna ocynkowana, zgadzam się z kazem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma77 Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 A miało być tak pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Też myślę , że ocynk. Charakterystyczne plamki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Raczej ocynk. Po wadze "na oko" jesteś w stanie ocenić różnicę między aluminium a stalą (jeśli ewentualnie nie byłby to ocynk). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi