Pierog Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 jednak nic nie ruszyło się dziś ;/ postawiłem do garażu gdzie jest 23-24°C. szkoda mi tego wylać więc w poniedziałek przeleje na cichą a po dwóch tyg do butelek bo naprawdę mi szkoda tego :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 A jakie jest w smaku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierog Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 nie smakowałem :o a czego powinienem się spodziewać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Podejrzewam, że w smaku jest ok (tzn smaczne piwo bez gazu). W takiej sytuacji butelkuj i po nagazowaniu ciesz się smacznym piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Swoją drogą co ty robisz z tymi próbkami, że nie wiesz jak smakują ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierog Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 wylewam do... kanału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Na drugi raz wylewaj do gardła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi