ryjo76 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Po dwóch warkach z nachmielonego WES'a, niesamowitej przygodzie degustacyjnej na Festiwalu Piwa w Leśnicy :), przyszedł dla mnie czas na podniesienie poziomu trudności w warzeniu własnego piwa:) Na razie szukam na tym forum natchnienia i pomocy - w przyszłości mam zamiar dać coś od siebie:) Witam zatem zacne grono miłośników Piwa i szybko biorę się do roboty PZDR-Szczep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spotter Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witaj i życzę powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witaj, samych udanych warek w piwowarskiej przygodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam i życzę samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witaj, Aż wstyd się przyznać, ale nie mam na łyżki a mieszadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Piwowarzy z Kołobrzegu witają i pozdrawiają życząc samych udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam i pozdrawiam z Gdańska, samych udanych piwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi