cjhouse Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam http://allegro.pl/zawor-kulowy-czerpalny-1-2-z-dlawica-kran-tanio-i1713500924.html Czy ma ktos z was zamontowany np taki kranik w lodowce turystycznej,kupilem sobie wczoraj waż w oplocie na 1/2 ale i kupilem sobie terz redukcje na 3/4,to w ostatecznosci kupie kranik z HB.Jak myslicie nadał by sie ten wynalazek czy niebardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan62 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zawór dobry, ale sugeruję zakup w jakimś markecie budowlanym. Kupując na Allegro nie zaoszczędzisz z powodu kosztów wysyłki, poza tym może dotrzeć do ciebie za 2 dni lub za pare tygodni. Kupując w markecie masz wybór, można natrafić na taki do ktorego nie potrzeba redukcji, można wymienić gdyby coś nie pasowało itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja mam taki do filtratora: http://allegro.pl/zawor-katowy-chrom-1-2-1-2-z-filtrem-i1753797157.html Sprawdza się znakomicie, do niego jeszcze trzeba dokręcić przejście na wężyk. Również polecam market lub sklep z armaturą/hydrauliką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjhouse Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 W sumie wczoraj bylem w castoramie u siebie i ten sam kranik co wyrzej opisalem kosztuje 18zł a waż mam z jednej jak i z drugiej strony na 1/2 wiec by spasował.Dobra dzieki wielkie za pomoc,pojade w niedlugim czasie do casto....... to se kupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dodatkową zaletą jest filtr wbudowany w zawór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Filtr wywaliłem. Zatkał się po 0,5l filtratu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi