bogdan62 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Yo Ps. wlasnie zmetnienie na zimno mnie wkurza - skad sie to bierze ?? Pozdro Wytrąca się białko, zjawisko można ograniczyć stosujac mech irlandzki i przeciagając przerwe białkowa ale bez przesady bo nie bedzie piany. Proces zmetnienia na zimno jest odwracalny, piwo zabrane z lodowki ponownie staje sie klarowne po paru dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się