Skocz do zawartości

Maltodekstryna


JakubS

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy sie powinno jej dodac? Podczas zacierania czy tez moze tak jak cukier kandyzowany na ostatnie minuty chmielenia?

 

Ok, wyglada na to ze postepuje sie podobnie jak z cukrem, czyli ostatnie 10-15 minut chmielenia ...

Edytowane przez JakubS
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.