Browman Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Czy może ktoś wie gdzie takową można kupić przez internet.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Patrząc na szybko chyba nigdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Podzwoń po sklepach i popytaj. Czasem mają w magazynie więcej niż jest pokazane na stronie, a może np się okaże, że niedługo będą mieli dostawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 (edytowane) W sierpniu pisałem do BA z zapytaniem o takową kapslownicę. Odpisali, że na początku września powinni mieć ... ale jakoś już zaczął się 10 września a w ofercie nadal jej nie mają ... jakiś kryzys czy co ? Edytowane 10 Września 2011 przez shayboos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tola123 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Szukałem i nigdzie jej nie ma jest zamówiona w Italii mają to wysłać , ale jeszcze jej w Polandzie brak, nie moge czekac i kupiłem Grifo za 89zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Ostatnio się dowiadywałem i w BA przybliżoną datę podawali koniec września. Wcześniej miała być w centrum piwowarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Ogólnie Italiance przez miesiąc byli na urlopie, teraz powoli wszystko wraca do normy, wznawiają produkcję i przyjmowanie zamówień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjan Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Nie na urlopie tylko strajkować im się zachciało. Jeśli dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Przez cały sierpień ??? Na moje zamówienie z początku sierpnia na pompę bezpośrednio z Włoch odpowiedzieli tydzień temu. Urlopy były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keda Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Coś wiadomo w temacie bo moja Greta już nie chce współpracować i muszę kupić coś porządnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi