vip Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Dzisiaj zajrzałem do środka, pianki już nie ma, Blg - 3. Niestety nie wiem jakie było początkowe bo cukromierz mi się zbił i dopiero teraz kupiłem nowy. Sprawdzę w niedziele rano ile wynosi i najwyżej będę rozlewał jak się nic nie zmieni. W smaku dobre, w sumie jakby był gaz to bym chętnie już wypił kufelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vip Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Nie wytrzymałem już dłużej i właśnie jestem po degustacji Wyszło świetne, smak, nagazowanie, pianka - wszystko lux Dzięki za pomoc, zachęcony sukcesem na pewno niedługo przygotuje coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanus Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam kolegów. Właśnie mieszam swojego pierwszego Brae-kita i zamiast 1kg cukru dałem 1kg glukozy. Moje pytanie to, czy ta ilość glukozy jest ok, i ile powinno mieć na początku Blg. Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi