Marmur Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) Z tego co wyczytałem w dzisiejszym (w sumie już wczorajszym ) Dzienniku Zachodnim Minibrowar Majer organizuje Oktoberfest w Gliwicach. Plakat można zobaczyć na jego stronie ( http://minibrowarmajer.pl ). Znalazłem też filmik reklamujący imprezę na YouTube ( ). Imprezy dość długie bo od 30.09-15.10. Wybiera się ktoś może z śląskich (i nie tylko )piwowarów? Edytowane 21 Września 2011 przez Marmur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Na pewno w tym czasie pojawię się w MajErze, bo po robocie czasem z kumplami tam wpadamy. Niestety jeżeli dobrze zrozumiałem to i tak nie będą mieli więcej piw, a ich marcowe wg mnie skromnie mówiąc mogłoby być lepsze (jak moje . Widać nastawiają się na gastronomię, bo na tym się zarabia ... ale wpaść wpadnę, bo pszeniczne mają suuuuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 A jak pszeniczne nie może być super, skoro piwowar potrafi uwarzyć bardzo dobrą pszenicę. Ja tam nie potrafię, może jeszcze spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi