Tanksztela Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 czy konieczne jest gotowanie wody dla przygotowania piwa z brewkitu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Najprościej to kupić wodę w biedronce lub innym sklepie (w 5-litrowych butelkach). Wodę z kranu wiele osób nie gotuje i jest ok, ale pewności nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Temat przerabiany wielokrotnie. Na ogół nikt nie gotuje wody ani kita i wszystko jest dobrze. Poniżej link do dyskusji: http://www.piwo.org/forum/t5475-brew-kit-gotowac-czy-nie-.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjhouse Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Wszystkie ...kity co robiłem to na kranówie,przegotowałem wode schłodziłem i tyle,ale możesz i kupić w biedronce jak kolega wyżej pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi