karczmarz Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam serdecznie, moją przygodę z piwowarstwem domowym zacząłem wiosną 2011. Moją pierwszą warką był English Bitter z Brewkita. Zanim zacząłem się wgłębiać w tajniki produkcji sądziłem, że piwo domowe jest czymś niezwykle trudnym do wykonania (w sumie nie jest to łatwy proces) i zawsze jest mętne. Poza piwem interesuję się grafiką komputerową oraz fotografią. Choć do tej pory nie fotografowałem swoich piwnych zmagań. Bardzo mi się podoba życzliwość użytkowników na tym forum, dlatego mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej Pozdrawiam z Jeleniej Góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witamy nowego piwowara Każdy z nas zaczynał podobnie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam, udanych warek i sukcesów w nowym hobby (bardzo smacznym nb ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam sudeckiego sąsiada. Skoro to (już) nie tajemnica, wpisz sobie tą J.G. w profil - może to ułatwić kontakt z okolicznymi piwowarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witaj, powodzenia w piwowarskiej przygodzie PS. W wolnej chwili uzupełnij profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam i pozdrawiam z Gdańska, samych udanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witaj i pozdro z Kołobrzegu. A zacieranie planujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Witaj i pozdro z Kołobrzegu. A zacieranie planujesz? Mam już za sobą 2 warki zacierane (Christmas Beer, Belgian Triple). Z niecierpliwością czekam na efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No to gratuluję i życzę powodzenia:okey: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Również witam piwowara z Sudetów jest nas coraz więcej,może niedługo zawiążemy Sudecką Brać Piwowarską I życzę powodzenia w zacieraniu kolejnych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam z Wisły. Życzę samych udanych warek:beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barą Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 To i ja witam serdecznie kolegę Kacpra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi