durum Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Pisząc instalacja aluminiowo-elektyczna miałem na myśli - aluminiowo-miedziana. Jakoś znosi żelazko o mocy 2,6kW. Myślę, że 20l można z taką mocą już jakoś oblecieć Warzysz jakiś ulubiony rodzaj piwa, czy też eksperymetujesz z różnymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szukis Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Pisząc instalacja aluminiowo-elektyczna miałem na myśli - aluminiowo-miedziana. Jakoś znosi żelazko o mocy 2,6kW. Myślę, że 20l można z taką mocą już jakoś oblecieć O innej instalacji nie myślałem. Ostrożny jestem - pracowałem kiedyś w domu w którym gdy działało jakieś urządzenie o nieco większej mocy słychać było łuk w jednej z puszek:) Warzysz jakiś ulubiony rodzaj piwa, czy też eksperymetujesz z różnymi? A tak sobie eksperymentuje z różnymi piwami górnej fermentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieprzem Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Bydgoszcz jeszcze warzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieprzem Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 A kujawsko-pomorskie? ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekfilon Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nowych przybywa powoli, ale są! Piwowar domowy od grudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi