Lukas Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 W oczekiwaniu na pijalność mojego zabutelkowanego bittera i wittbier'a postanowiłem umilić sobie czas czymś ze sklepu. Staram się testować różne marki unikając typowych koncernówek typu: w...a, l..h, ż....c, itp. Wypatrzyłem dziś w sieci Stokrotka piwo pszeniczne Abbe. Produkowane przez Fuhrmann sp. z o.o. z Połczyna Zdroju. Cena dawała dużo do myślenia: całe 2.99pln. Pewnie jakis lur myślę sobie, ale spróbuję. Nie pomyliłem się. Pierwszy łyk i smak standardowych koncerniaków. O banankach i gozdzikach zapomnij. Pszenice czuc dopiero po chwili ale ledwo i przez mgłę. Nadmiernie nachmielone. Taki okocim pszeniczny lub leżajsk z biedrony wymiatają przy tym piwie. Tak, że nie polecam... Ale na szczęście miałem w pobliżu amberowskiego koźlaczka, który wynagrodził me katusze i uspokoił me kubki smakowe... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jak to jest czuć pszenicę? Nic tylko wypada Ci poczekać na inwestycję p. Jakubiaka w Darłowie, trochę Ci zazdroszczę i lokalizacji i tej inwestycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Fajnie, że ktoś wpadł na taki pomysł. Widziałem wizualizacje projektu i projekty etykiet przedstawione przez inwestora na zebraniu w darłowskim ratuszu. Ciekawa lokalizacja, przy kanale portowym. Budynek "patrzący" na Bałtyk. szkoda tylko , że na pierwszy kufelek przyjdzie nam poczekac jeszcze ze dwa lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 W oczekiwaniu na pijalność mojego zabutelkowanego bittera i wittbier'a postanowiłem umilić sobie czas czymś ze sklepu. Staram się testować różne marki unikając typowych koncernówek typu: w...a, l..h, ż....c, itp. Wypatrzyłem dziś w sieci Stokrotka piwo pszeniczne Abbe. Produkowane przez Fuhrmann sp. z o.o. z Połczyna Zdroju. Cena dawała dużo do myślenia: całe 2.99pln. Pewnie jakis lur myślę sobie, ale spróbuję. Nie pomyliłem się. Pierwszy łyk i smak standardowych koncerniaków. O banankach i gozdzikach zapomnij. Pszenice czuc dopiero po chwili ale ledwo i przez mgłę. Nadmiernie nachmielone. Taki okocim pszeniczny lub leżajsk z biedrony wymiatają przy tym piwie. Tak, że nie polecam...Ale na szczęście miałem w pobliżu amberowskiego koźlaczka, który wynagrodził me katusze i uspokoił me kubki smakowe... pzdr Z tego browaru, to polecam lagera. Moim zdaniem bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Spróbujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi