przemski Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 zaglądam dziś na stronę BA, a tam info, że wczoraj w warszawskim SKETCH uroczyście otwarto pierwszą butelkę brackiego kolońskiego i stawiło się sporo piwowarów domowych... (http://browamator.pl/szczegoly.php?grupa_p=7&przedm=10145630&=Festiwal_Birofilia_2011_-_Serwis_Informacyjny&sess_id=17936854920) gapa ze mnie czy takiej informacji na forum nie było??? wklepuję w wyszukiwarkę SKETCH i nie znajduję tej informacji... zaglądam do IMPREZ I SPOTKAŃ a tam takiego wątku nie ma.... są przyklejone informacje o różnych konkursach etc a o wspólnej degustacji Grand Championa nie ma jakimi drogami takie info się rozchodzi że jedni wiedzieli a inni nie? a może to była impreza dla konkretnej grupy osób a nie impreza otwarta? żałuję, bo chętnie bym poznał to pokaźne grono piwowarów domowych i serdecznie osobiście podziękował tym którzy tak cierpliwie odpowiadają i doradzają mi przez forum i pw no chyba że przegapiłem to info (tylko czemu wyszukiwarka też tego nie widzi?) PS. Janek, gratulacje za uwarzenie tego piwa! kupiłem wczoraj kilka butelek i szklaneczkę w Almie - wszystko bardzo profi! gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Było info w wątku o warzeniu GCh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Trza było śledzić ten wątek http://www.piwo.org/forum/p128698-Dzisiaj-10-45-07.html#p128698 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemski Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 eee, uważam że takie wydarzenie zasługiwało na "przyklejony" wątek w SPOTKANIACH I IMPREZACH no trudno się mówi przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi