anteks Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Podbijam temat i zamawiam 10szt. Aleś Ty mnie zaymponował Edytowane 12 Grudnia 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Podbijam temat i zamawiam 10szt. Aleś Ty mnie zaymponował Też zmielił 50kg słodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Podbijam temat i zamawiam 10szt. Aleś Ty mnie zaymponował Też zmielił 50kg słodu On 50kg daje na jedną warkę, a ja na 10 Edytowane 12 Grudnia 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Podbijam temat i zamawiam 10szt. Detalista... Może wspólna przesyłka? Edytowane 12 Grudnia 2011 przez grzechu_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Podbijam temat i zamawiam 10szt. Detalista... Może wspólna przesyłka? Oj tam zaraz, do tymczasowego przechowywania słodu potrzebuje - ciągle myślę nad silosem Transport wspólny - TAK ale nie wiem czy to objętościowo wydoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Oj tam zaraz, do tymczasowego przechowywania słodu potrzebuje - ciągle myślę nad silosem Transport wspólny - TAK ale nie wiem czy to objętościowo wydoli. Też myśle o silosie ale z tych pojemników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Transport wspólny - TAK ale nie wiem czy to objętościowo wydoli. Zobaczymy jak wyjdziemy objętościowo i wagowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiek1102 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jesli zamawia ktos z okolic Wroclawia to chetnie podziele sie kosztem przesylki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jak chcecie to mogę wam polecić mam kuriera dpd za 16' date='61zł do 5 kg w potwierdzeniem doręczenia na następny dzień. Najprościej byłoby zapytać się gościa który sprzedaje ile waży jedno wiaderko.[/quote']Za tą cenę to ja mam kuriera do 30Kg . Pojemniki mają na górze "kołnierz", który ma ok. 9cm wysokości. Pokrywka ma 39x30cm, pojemnik 31x42 (z rączkami), 36 wysokości. Wymiary liczone po najbardziej wysuniętych punktach. Bardziej mi chodziło o grubość pokrywki. Chciałem tylko pomóc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregori1977 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Kto się skusi jeszcze tylko 43 szt. brakuje do skompletowania zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 To ja poproszę 17 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Jakby był problem z ostatnimi sztukami to możesz mi dopisać jeszcze czwartą sztukę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harasim Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Dla mnie 8 szt. jak jeszcze można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Kto się skusi jeszcze tylko 43 szt. brakuje do skompletowania zamówienia Mógłbym jeszcze kilka sztuk dobrać, ale nie wiem jaka maksymalna ilość pojemników z pokrywkami mieści się w paczce. Jaka jest grubość pokrywki?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkiz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Tak wlasnie tez planuje te ilosci pudelek i dalej nie wiem. Ale ale widze kolega mateos tez z Bedzina jest! to moze wezmiemy razem jako wieksza paczke ile wlezie na pol? Popatrze zaraz i sproboje to policzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Tak wlasnie tez planuje te ilosci pudelek i dalej nie wiem. Ale ale widze kolega mateos tez z Bedzina jest! to moze wezmiemy razem jako wieksza paczke ile wlezie na pol? Popatrze zaraz i sproboje to policzyc. Fajnie jak byś najpierw profil wypełnił. Zamówiłem już wcześniej 10szt., ile chcesz wziąć dla siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkiz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Tez zamowilem 10 i tak sie zastanawiam czy nie daloby sie wiecej niezmieniając ceny przesylki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregori1977 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Mam prośbę do kolegów z Lublina czy mogliby podać wagę wiaderka z pokrywą? łatwiej by było wyliczyć koszty przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Wstępnie zamówiłem 5 szt. Jeśli jeszcze można to uzupełnię o 20 szt. Czyli łącznie 25 szt. Wysyłam też na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Znajdzie się jakiś chętny na wiaderka w Olsztynie? Zawsze to koszty wysyłki się rozkładają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Mam prośbę do kolegów z Lublina czy mogliby podać wagę wiaderka z pokrywą? łatwiej by było wyliczyć koszty przesyłki. może nie tyle co z Lublina, a do posiadaczy takowych pojemników niestety nie mam takowego.... strzelać nie ma co... Kajtek zapodaj na wagę.... o ile masz jakowyś w stanie wolnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dołączając do grupy będzińskiej, zamówiłem 10szt, w razie czego mogę domówić do pełnej paczki, żeby kurier nie robił pustych przebiegów. Koszty podzielimy proporcjonalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregori1977 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Witam Z zamknięciem listy chętnych na wiaderka poczekam do niedzieli. Dane do przelewów podam jutro a wstępny koszt transportu 17 zł za 12 sztuk, jeszcze pokombinuję przy pakowaniu i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeśli kogoś pominąłem na liście lub pomieszałem ilości proszę dać znać. prome 10 szt. pavulonek 12 szt. mateos 12 szt. grzechu_k 20 szt. pepo 8 szt. robkiz 12 szt. mrblaha 2 szt. ART200 4 szt. Mimazy 5 szt. krys123 3 szt. czesiek1102 6 szt. gregori1977 27 szt. anteks 10 szt. flood 10 szt. josefik 10 szt. Bob 25 szt. kaz 17 szt. Harasim 8 szt. tola123 5 szt. bimbol2 6 szt. cianek 6 szt. msciciel 24 szt. Bartkii 5 szt. Razem 247 szt Edytowane 20 Grudnia 2011 przez gregori1977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 jeśli optymalną ilością dla przesyłki jest 12 szt, to chętnie zoptymalizuję zamówienie do korzystnej wielkości, np 7 szt. czy 10 szt. tak by móc połączyć wysyłkę z kimś z okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Również chętnie dobiję do 12szt. jeśli będą, bo widzę że całe zamówienie już przekroczyło 200szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi