Lusterko87 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych Jestem początkującym piwowarem z Katowic i Podkarpacia. Mam nadzieje otrzymać pomocna dłoń w przecieraniu piwowarskich szlaków Pierwsza warkę zrobiłem z puchy. Materiały na 2 i 3 warkę są już w drodze Chenie poznam jakiegoś piwowara z Podkarpacia z którym można się spotkać - ewentualnie coś uwarzyć i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam nowego piwowara i samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Witam piwowara śląsko-podkarpackiego Trochę duży rozstrzał geograficzny, studia w Katowicach? Co do pomocy przy warzeniu dostaniesz ją bez problemu na 100%. Edytowane 9 Grudnia 2011 przez Marmur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witaj, jest nas tu trochę w tej naszej Polsce B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Trochę duży rozstrzał geograficzny, studia w Katowicach? Co do pomocy przy warzeniu dostaniesz ją bez problemu na 100%. Nie, urodziłem się w Katowicach,mieszkałem,pracowałem, a na Podkarpaciu jestem u żony i tu się właśnie przeprowadziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witaj, Powodzenia życzę w działalności piwowarskiej, a jeśli chodzi o pomoc to możesz na nią liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam i pozdrawiam z Gdańska, samych udanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi