maria-n Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 kolego Shooter ,coś wspomniałeś o wycenie leja na fermentator stożkowy, możesz zapodać coś więcej, na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 kolego Shooter ,coś wspomniałeś o wycenie leja na fermentator stożkowy, możesz zapodać coś więcej, na ten temat. Dowiesz się, jak Shooter skończy projekt. Nawet mi nie zdradził... Skandal, ale co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 kolego Shooter ' date='coś wspomniałeś o wycenie leja na fermentator stożkowy, możesz zapodać coś więcej, na ten temat.[/quote']Dowiesz się, jak Shooter skończy projekt. Nawet mi nie zdradził... Skandal, ale co zrobić. Koledzy, skończyłem dzielić skórę na niedźwiedziu. :rolleyes: Jak będzie lej i pozostałe elementy; zwężka, nypel, zawór, robocizna, to na pewno podzielę się z Wami informacjami. Wstępnie mogę powiedzieć, ze sam lej wyszedł taniej niż się spodziewałem. Niestety koszty rosną bo pozostałe elementy nie są tanie P.S. Właśnie skończyłem wysyłać resztę przelewów, dzisiaj (najpóźniej jutro) powinny dojść. Gdyby ktoś nie otrzymał, proszę o pilny kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria-n Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 mnie nie chodzi o dane techniczne, to może ogarnąć każdy sam,tylko o kasę, dla punktu odniesienia jak ja będę negocjował cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Wracając do tematu... Może podasz kontakt do gościa- jak zadzwoni do niego x osób z propozycjami rzędu "50 kegów po 50zł/szt" lub podobnymi, to zatęskni za 80zł od Ciebie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 (edytowane) mnie nie chodzi o dane techniczne, to może ogarnąć każdy sam,tylko o kasę, dla punktu odniesienia jak ja będę negocjował cenę Lej wyceniono mi na 150zł wymiar górny 390mm dolny 100mm do tego potrzebowałem zwężki 100/50 za 64 zł nypla do wspawania za 25 zł i zaworu. Zawór kupię na razie kulowy ale nie z nierdzewki, bym mógł przystąpić do testów zanim zbankrutuję Dojdzie jeszcze robocizna; odcinanie dna i góry z kegów i pospawanie tego wszystkiego. Denka od kegów zostaną przetobione na pokrywy. Potrzebny będzie jeszcze patent do odbierania piwa z boku, na razie nie wiem z czego to zrobię i ile będzie to kosztowało. Tak więc lej z osprzętem będzie kosztował około 250 zł. Do tego trzeba doliczyć cenę kegów. @ mrblaha Jak teraz się pojawią kolejne niskie oferty, to będzie jasne, że to zagrywka z mojej strony. Tak jak mówiłem, po Nowym Roku zaatakuję go jeszcze raz, może jednak puści po 100 zł. Jak będę pogrywał to się może zaciąć. Edytowane 15 Grudnia 2011 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria-n Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Tak jak mówiłem, po Nowym Roku zaatakuję go jeszcze raz, może jednak puści po 100 zł. Jak będę pogrywał to się może zaciąć. to może do tego czasu niech lista chętnych będzie aktualna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Może być aktualna, ale będę zadowolony jak kupię po 100zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi