boogies Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam, przeczytałem tematy dot. rozcieńczania ale dalej mam wątpliwości: Czy można to jeszcze zrobić na etapie fermentacji cichej? Chciałem uzyskać trochę bardziej treściwego grodzisza i nie odjąłem chmielu na etapie chmielenia - Podczas zlewania na cichą spróbowałem i jest jednak mocno goryczkowy Czy na tym etapie mogę rozcieńczyć czy raczej zostawić i liczyć, że się smak ułoży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Rozcieńczaj śmiało. Woda mineralna - świeżo otwarta. Bierz i lej. Hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się