zorro0 Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 pepo,Gabe,Rafek00 -dzięki za rady które wykorzystam w przyszłości, bo piwo już w butelkach Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Citizen Kane Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Można zapytać o finał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
05paw Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Też chce uwarzyc takiego stouta. Piłem stouta z Nøgnes Ø i mi nie smakowal ale jak spróbowałem Guinness'a to było już lepiej. Temat na pewno będzie pomocny i skorzystam z rad. Również jestem ciekawy efektu końcowego u autora tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Cześć ! Nie wiedziałem że temat odżył (dzięki kiedos za przypomnienie!) no to już spieszę z opowieścią jak się sprawa skończyła: Choć zabutelkowałem przy dość wysokim blg to nie było granatów. Nawet powiedziałbym,że nagazowanie było prawidłowe. Dałem pół kilo laktozy i wyszło wg mnie i innych pijących bardzo dobre tzn nie bardzo słodkie,ale dało się tę słodycz wyczuć.Najlepiej porównując ze zwykłym stoutem. Najlepszym dowodem na powodzenie tamtej akcji jest to,że Milk Stout skończył mi się dawno temu.Choć chciałem zostawić parę butelek i zobaczyć jak się bedzie zmieniał,to nie zdążyłem Tej zimy uwarzę znowu milka i to na podstawie tej właśnie receptury.Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się