rubezahl Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Piwa Stera, #9 (?) Piana: obfita, pozostaje gruba warstwa, oblepia szkło Kolor: miodowy Zapach: delikatny słodowy Smak: słodowość szybko przechodząca w lekko ściągającą goryczkę, w posmaku trochę chmielowe Wysycenie: średnie Uwagi: chyba najlepsze piwo z tego browaru (jakie dane mi było posmakować). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ster Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Dzięki za pozytywną opinię. Czym wyższy nr warki to i efekty lepsze. Wiem też dlaczego Ci smakowało. Bo to twój przepis na fulla. Każdy pozytyw mobilizuje do doskonalenia się w tym przyjemnym hobby. Wtej chwili dwie wareczki na cichej i jedna na burzliwej. :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wiem też dlaczego Ci smakowało. Bo to twój przepis na fulla. Ha, ha - pewnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi