Skocz do zawartości

Pils bez gazu i piany


Rekomendowane odpowiedzi

myślałem że po 2 tygodniach już sie nagazuje, teraz przeniosłem piwa do domu, wcześniej trzymałem w komórce gdzie był od 0 do 2C. A i piwo jest dość gorzkie ale myśle że to przez chmiel dałe 25g marynki od początku gotowania i 15g na pół godziny oraz lubelski na 15minut przed końcem 15g (20L brzeczka 13 blg)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.