Z_bychu Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 ale faktem jest że nigdy nie były to gary emaliowane Ja napisałem tylko jak domową metodą zalutować dziurę w garnku, odprysk metodą bez kombinacji jaka ja stosowałem. A czy to dobra czy zła metoda nie wiem . Dla mnie była dobra i gdybym miał znowu gar lutować też bym tak zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelhrid Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 wracając do mojego tematu postanowiłem umyć gar porządnie, odkamienić i jak to zrobię jeszcze raz poddać go oglądowi. Zrobie zdjęcia i zaprezentuję Pozdrawiam i dziękuję za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 wracając do mojego tematu postanowiłem umyć gar porządnie, odkamienić i jak to zrobię jeszcze raz poddać go oglądowi. Zrobie zdjęcia i zaprezentuję Pozdrawiam i dziękuję za rady I jak niema dziury używaj, aż nie sprawisz sobie innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi