pieddro Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Hej! Tak się akurat złożyło że dostałem od żony prezent w postaci nowych drożdży. Zmieniam (modyfikuję) więc zaplanowaną recepturę i muszę dokupić trochę surowca. Trochę oznacza w sumie tylko 4kg towarów. Mój towar jest w CP, BA i HB, stąd w sumie obojętne mi jest skąd go wezmę... Proponuje układ: połowa kosztów przesyłki i 26 kg w przesyłce jest twoje . Lokalizacja Kraków. Warzyć będę w przyszłą sobotę, stąd do pt 24/02 muszę złożyć zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artom Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja jestem chętny- właśnie miałem robić zamówienie z HB. Jeśli wciąż aktualne daj znać an PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieddro Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Wspólne zamówienie złożone. Temat więc pozostaje zamknięty :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelhrid Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam, w następnym tygodniu planuję zakup składników na piwo i może jakiś drobiazgów wątpię abym prekroczył 10kg. Najprawdopodobniej będę kupował w homebrewing. Dlatego jeżeli ktoś jest zainteresowany wspólnym zamówieniem w Krakowie to serdecznie zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Chętnie zapełnię resztę paczki , odezwij się jak będziesz robił zakupy ( zależałoby mi na HB ) . Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur2108 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Jeżeli temat jest nadal aktualny to jestem zainteresowany. Proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelhrid Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 musze przełożyć zamawianie o pare dni odezwe się do was koło czswartku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi