przemgaw Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Znalazłem ciekawy dokument o produkcji piwa w największym browarze Heinekena w Holandii: [media]http://youtu.be/4pEQ04Q24P0[/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Jako, że jest to portal piwowarów DOMOWYCH uprasza się aby wklejane filmiki miały coś wspólnego piwowarstwem domowym. Ten filmik ludzie znają od dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Jako, że jest to portal piwowarów DOMOWYCH uprasza się aby wklejane filmiki miały coś wspólnego piwowarstwem domowym. Ten filmik ludzie znają od dawna. Co prawda ten post powinien wylądować w dziale Hyde Park, ale komentarz ten nie jest na miejscu. Jacer jeśli coś jest nie tak z postem to zgłoś go do moderacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemgaw Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) Ok, może faktycznie przesadziłem z działem. Jako że nie mam możliwości usunięcia albo ewentualnego przesunięcia np. do Hyde Park, musi to zrobić moderator. Dokument wrzuciłem bo w bardzo ciekawy sposób przedstawia cały proces warzenia piwa na wielką skalę. Edytowane 24 Lutego 2012 przez przemgaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewall Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja też nie znałem ,ale teraz znam fajny filmik mimo że nie związany z piwowarstwem domowym ,ale czy to ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi