Tomek_J Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Serdecznie witam Koleżanki i Kolegów Piwowarów. Zaledwie klika dni temu dołączyłem aktywnie do Waszego grona czyniąc pierwszą warkę, lecz temat domowego znany mi jest od dość dawna. Z pewnym zażenowaniem przyznam się że pierwszy raz do tematu podszedłem w 2005 roku. (sprawdziłem datę rejestracji na browar.biz ) Ale nic z tego nie wyszło. W międzyczasie zaglądałem od czasu do czasu na piwowarskie fora i strony www, jednak na tym poprzestałem. Aż do teraz. Jeszcze raz wszystkich witam! Tomek_J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witaj. Czyli jeszcze 3 lata i będziesz obchodzić dziesięciolecie Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witam i życzę samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Serdecznie witam Koleżanki i Kolegów Piwowarów. Od razu widać, że kolega się szybko uczy i czyta forum Witam i życzę niegasnącego zapału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Witam na forum. „Ale mosz chopie ruła”. Życzę Ci przyśpieszenia w temacie piwowarzenia chyba że, chcesz zostać specjalistą od lambików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi