Belzebub Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 (edytowane) Mam możliwość kupić taką butlę : http://allegro.pl/bu...2175744415.html czy realne jest wykorzystanie tego do wyszynku piwa ? pewnie trzebaby przerobić zawór ? Chodzi mi też o realne możliwości napełnienia tego. edit : znalazłem podobny temat. Edytowane 12 Marca 2012 przez Belzebub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo5 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Podepnę się pod pytanie. czy ktoś korzysta z innego sprzętu niż standardowy np. paintball albo gaśnice, czy jest to tańsze i czy nie ma problemów z napełnianiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Kupujesz butlę piantabllową, potem musisz toczyć redukcję, kombinować z napełnianiem- przecież są nawet 0,5kg butle CO2, nie ma po co sobie tak życia utrudniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasznet Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Ja kupiłem swoją butle 1,5 L napełnioną w cenie 90 zł w firmie która zajmuje się regenerację gaśnic, proponuje poszukać takiej firmy i tam zrobić zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Podepnę się pod pytanie. czy ktoś korzysta z innego sprzętu niż standardowy np. paintball albo gaśnice, czy jest to tańsze i czy nie ma problemów z napełnianiem? Gaśnica ma w środku rurkę przez którą wydobywa się ciekły CO2 więc nadaje się do napełniania małych butli i pozyskiwania suchego lodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi