Kasanga Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Przymierzam się do uwarzenia paru warek wg. receptury http://www.wiki.piwo...Hops_,_Carlberg i mam dylemat w BA są dostępne słody pilzneńskie: Słód pilzneński 3-5 EBC Weyermann ® Słód pilzneński Premium 2-5 EBC Weyermann Słód Bohemian Pilsner 3-4 EBC Weyermann ® Jaki waszym zdaniem będzie najodpowiedniejszy , czym się kierować w wyborze. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Każdy będzie odpowiedni, tak samo jak każdy pisneński inny niż Weyermann. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Wsio ryba, nie ma znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No to biorę najtańszy jak nie ma różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosimazaki Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jak nie widać różnicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się