vettis Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Jak to była puszka, to nie licz na cuda. Nie wiem jak klarowne butelkowałeś, ale nadmiar drożdży w butelce powoduje "posmaki drożdżowe". Moje pierwsze piwo, też tak miało, ale kolejne były coraz lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Moje pierwsze piwo, też tak miało, ale kolejne były coraz lepsze. A może się przyzwyczaiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Moje pierwsze piwo, też tak miało, ale kolejne były coraz lepsze. A może się przyzwyczaiłeś? Mam znajomego, który zgłasza obecność drożdży w każdym moim piwie. Co najlepsze tylko i wyłącznie on. Taki ciężki przypadek Albo jest wrażliwy smakowo albo ma jakieś dziwne autosugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Mam znajomego, który zgłasza obecność drożdży w każdym moim piwie. Co najlepsze tylko i wyłącznie on. Taki ciężki przypadek Albo jest wrażliwy smakowo albo ma jakieś dziwne autosugestie. U mnie by się więcej nie napił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 U mnie by się więcej nie napił Kiedy on mimo to chwali moje piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtyqwe Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 A weź go kiedyś przetesuj i daj mu np. "koncerniaka" w szkle. Ciekawe czy i tym razem będzie miał posmak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi