stokrotka20011 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Moi Dordzy, prosze Was o poświęcenie dosłownie 2 min na wypełnienie ankiety http://moje-ankiety.pl/respond-26038.html Ankieta absolutnie jest sponsorowana i ma byc pomocą w badaniach emirycznych w pracy mgr Liczę na Waszą pomoc, pozdrawiam i dziękuję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) Absolutnie sponsorowana ankieta? Znaczy sponsoruje producent wódki Absolut? Jeszcze w nią nie zajrzałem, ale tu może być Ci ciężko uzyskać odpowiedzi na temat tyskiego... Edit: No i nie wypełniłem ankiety. W kilku miejscach nie ma odpowiedzi, których mógłbym udzielić. Edytowane 17 Maja 2012 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 hehe, nie da się rozwiązać tej łamigłówki. Jakoś te reklamy mnie nie interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi