zgoda Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 mail od prezesa Jakbyś przyjechał do Żywca, to nawet uścisk dłoni byś dostał. I mógłbyś posłuchać Kopyra na żywo... anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Jakbyś przyjechał do Żywca, to nawet uścisk dłoni byś dostał. I mógłbyś posłuchać Kopyra na żywo... I niedźwiadek . Lubię posłuchać wywodów Tomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Mnie cieszą takie widoki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosimazaki Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ja się cieszę jak rurka mi bulka. A jak nie bulka, to też się cieszę... tylko trochę mniej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 a mnie cieszy jak smakuje innym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 To, że jest piwo:) Reakcje w stylu to w domu da się piwo zrobić? W dodatku takie dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi