Qxa Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) Ja się zastanawiam nad fałszywym dnem z nacięciami w garze jakie widziałem już u wielu. Ale weź pod uwagę że to że w takim wypadku nie będziesz mógł stosować palnika pod garem, bo Ci się brzeczka nie będzie mieszać z zacierem i będzie miała dużo większą temperaturę. Zrobi się z fałszywego dna taka membrana. Ktoś mi zwrócił na to uwagę (już nie pamiętam kto) i chwała mu za to. Bo bym wtopił. Dodatkowo ja muszę mieć w osobnym garze bo jak będzie się filtrować to ja już będę w górnym garze zacierał kolejną warkę. Edytowane 15 Lipca 2012 przez Qxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Ale weź pod uwagę że to że w takim wypadku nie będziesz mógł stosować palnika pod garem, bo Ci się brzeczka nie będzie mieszać z zacierem i będzie miała dużo większą temperaturę. Zrobi się z fałszywego dna taka membrana. Ktoś mi zwrócił na to uwagę (już nie pamiętam kto) i chwała mu za to. Bo bym wtopił. Dodatkowo ja muszę mieć w osobnym garze bo jak będzie się filtrować to ja już będę w górnym garze zacierał kolejną warkę. Słuszna uwaga. W takim razie muszę przemyśleć plan modernizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Przesyłam zdjęcie palnika 8kw z którego można wyciągnąć sporo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) ...Ja się zastanawiam nad fałszywym dnem w garze z nacięciami jakie widziałem już u wielu. Jest sens ale musiałbyś dokupić pompę, dzięki której będziesz miał cyrkulacje brzeczki. Edytowane 15 Lipca 2012 przez mateos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi