prodakt Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Jasne, przybywaj choć na chwilkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prodakt Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Świaderny, PMCzarny, Dino - będziesz?, Prodakt, kto jeszcze z Olsztyna-Warmii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_W Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Ja będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Ja robiłem słody w domu. Będę na spotkaniu. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prodakt Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Świaderny, PMCzarny, Dino, Prodakt, Kazimierz_W. 5-ciu to juz coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyteck Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ech, zapowiada się całkiem fajny warmiński mikrozlocik, szkoda że nie dam rady przyjechać. No cóż może załapie się na następne spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Paweł będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prodakt Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 dzięki wszystkim! spotkanie PIERWSZA KLASA!!! SUPER! juz czekam, kiedy bedzie najblizsza okazja. Swiaderny czestowal swoim pszeniczniakiem. Dajcie chlopaki jeszcze znac co z Festiwalem w Olsztynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prodakt Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 przepraszam, to byl Witbier cytrusowy - rewelacja Swider! Jak Ty uzyskujesz taka klarownosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Jak Ty uzyskujesz taka klarownosc? To jest chyba cena za brak piany - dość wysoka jak dla mnie Witbier z założenia miał być mętny, ale wyszło jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Cześć, jest propozycja spotkania. 8.08.2012 (środa) warzymy piwo z Bogdanem (Kazimierzem_W) u niego w domu (ul. Gietkowska). Jeśli są chętni na spotkanie połączone z warzeniem i srogim spożyciem to zapraszamy Jeśli jesteście chętni to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_W Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No właśnie zapraszam, chata wolna. A poza tym jest okazja, raczej smutna, ale co tam. Okazja to: uczmy się kochać ciemną pszenicę, tak szybko kwaśnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Niefart straszny, akurat jutro absolutnie nie mam możliwości podejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prodakt Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ...i o WFDB cisza, a dzieje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ja jak na złość nie będę miał wolnego A odbyło się jakieś spotkanie w sprawie WFDB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prodakt Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Świaderny, a pochwal się jak zrobiłeś takie kapselki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 http://www.piwo.org/topic/6977-kapselek-firmowy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cidrax Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 http://www.piwo.org/...pselek-firmowy/ Chwalić się i nie. Może jakieś spotkanie w Olsztynie? Czemuż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czilajn Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Niestety całe wakacje byłem poza forum. Termin festiwalu wciąż ważny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Chyba nastąpiło przesuniecie o tydzień. Czyli festiwal do Olsztyna zawita 22 września (a nie jak w wersji pierwszej 15.09). Jest mała szansa, że się wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 http://www.ro.com.pl/aktualnosci/tresc/22017/Pierwszy_po_wojnie_Festiwal_Dziedzictwa_Browarniczego/ Po tej notatce niczego już nie jestem pewny Mowa jest o 13 października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzealnik Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Względy proceduralne wymogly na organizwatorach zmienę terminu imprezy w Olsztynie. Zamiast zaczynać edycję - Olsztyn będzie ją kończyć dnia 13 października. Więcej informacji i szczegółów na początku przyszłego tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prodakt Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 dziwna sprawa z tym festiwalem. Jestem Olsztynianinem, bardzo chciałbym zobaczyć co to będzie, chciałem nawet uczestniczyć, ale jakoś mnie ominięto , a informacji zero...bardzo proszę DINO albo MUZEALNIKA (osoby zaangażowane) o jakiś dokładniejsze informacje. Co to, dla kogo, gdzie i kiedy? Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prodakt Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Dni nauki na UWM!! "Biotechnologia w piwie" - wykład+pokaz, limit miejsc (4x10), zapisy online: http://www.dninauki.uwm.edu.pl/program.html?detail=118 wspólne spotkanie na pokazie? Którego dnia? 26.09.2012 10:00-11:30 rezerwuj (9) 26.09.2012 12:00-13:30 rezerwuj (10) 27.09.2012 10:00-11:30 rezerwuj (10) 27.09.2012 12:00-13:30 rezerwuj (10) proponuję środę - 2-gi pokaz: 26.09.2012 12:00-13:30 rezerwuj (10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prodakt Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 dojrzewa chmiel, może by tak na wspólne chmielobranie dzikich szyszek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi