Gabi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Serdecznie zapraszamy wszystkich piwowarów domowych na zlot, który odbędzie się w dniach 19-21.04.2013r w miejscowości Bronisławów nad Zalewem Sulejowskim w woj. łódzkim : http://www.wodnikbro...awow.pl/wodnik/ Wkrótce podamy szczegóły , tj koszty pobytu i atrakcje zlotowe . Pozdrawiamy i zapraszamy do dyskusji. Gabi, GutiMar i Tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dodane do kalendarza imprez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dodam tylko że miejsc jest dużo, a i atrkacji nie zabraknie. Wybierając miejsce braliśmy pod uwagę środkową część Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 jak Piwowarzy + rodziny to my się piszemy bez względu na koszt z Wami zawsze najlepsza zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Może w końcu uda mi się gdzieś dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 jak Piwowarzy + rodziny to my się piszemy bez względu na koszt z Wami zawsze najlepsza zabawa Tak tak, to zlot piwowarzy + rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Wreszcie coś się dzieje w okolicach Łodzi,super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 lokalizacja super czekamy na szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Brakujące ogniwo, czyli impreza rodzinna. Super, oczywiście zapisujemy się i już czekamy na kwiecień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Fajnie W końcu płasko, woda i żaglówki a nie tylko góry i góry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Fajnie W końcu płasko, woda i żaglówki a nie tylko góry i góry . Płasko, woda, kajaki i rowery już było To tak gwoli ścisłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Fajnie W końcu płasko, woda i żaglówki a nie tylko góry i góry . Płasko, woda, kajaki i rowery już było To tak gwoli ścisłości. Masz rację, zapomniałam . Mam nadzieję, że w przyszłym roku poznam krainę milickiego karpia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Negocjacje odnośnie cen noclegów i posiłków nadal trwają . Ale wygląda na to ,że wszystko układa się po naszaj myśli . Wiktor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Trzymamy kciuki za negocjacje, bo warto pojechać na takie spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manitu Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 To blisko mnie. Miejsce jest naprawdę bardzo ładne. Ja się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Mamy już uzgodnienia co do noclegów i wyżywienia. Marek (GutiMar) wynegocjował korzystne dla nas ceny . Termin 19-21 kwietnia 2013r. 1. Noclegi Pokój 2 os. – 90 zł doba ( 18 szt.) Pokój 3 os. – 130 zł doba ( 1szt.) Pokój 4 os. – 150 zł doba (2 szt.) Domek holenderski 4 os. – 200 zł doba (16 szt.) 2. Wyżywienie (dzieci do 10 lat 50% stawki) Śniadanie – 13 zł osoba Obiad - 22 zł osoba Kolacja - 15 zł osoba 3. Kolacja grillowa (cena 40 zł od osoby) oni wszystko nam szykują my sami grillujemy i palimy ognisko, mamy do dyspozycji olbrzymi namiot biesiadny DANIA Z GRILLA, OGNISKA Karkówka Kiełbasa Kaszanka Coś dla wegetarian do uzgodnienia Pieczywo STÓŁ WIEJSKI Smalec domowy Ogórki kiszone Sałatka grecka Pomidory , ogórki zielone Pieczywo Napoje zimne 0,5 L na osobę Kawa, herbata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 A jakieś zapisy to kiedy będą? I jak to wygląda z osobami które same jadą i mogą być z kimkolwiek w pokoju? Są przewidywane jakieś mieszanie przez organizatorów czy trzeba sobie samemu kogoś szukać? Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 A jakieś zapisy to kiedy będą? I jak to wygląda z osobami które same jadą i mogą być z kimkolwiek w pokoju? Są przewidywane jakieś mieszanie przez organizatorów czy trzeba sobie samemu kogoś szukać? Gabi będzie rozdzielać według własnego klucza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 A jakieś zapisy to kiedy będą? I jak to wygląda z osobami które same jadą i mogą być z kimkolwiek w pokoju? Są przewidywane jakieś mieszanie przez organizatorów czy trzeba sobie samemu kogoś szukać? Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Już można się deklarować. . Jeżeli nie wskażesz osoby, z którą chciałbyś zamieszkać, my zadecydujemy za Ciebie. Gabi będzie rozdzielać według własnego klucza. Josefik ! Jadzia jedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 A jakieś zapisy to kiedy będą? I jak to wygląda z osobami które same jadą i mogą być z kimkolwiek w pokoju? Są przewidywane jakieś mieszanie przez organizatorów czy trzeba sobie samemu kogoś szukać? Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Już można się deklarować. . Jeżeli nie wskażesz osoby, z którą chciałbyś zamieszkać, my zadecydujemy za Ciebie. Gabi będzie rozdzielać według własnego klucza. Josefik ! Jadzia jedzie ? Jadzia może i jedzie, mogę ją na poczcie nadać Ja mam mały dylemat bo tydzień później odbywa się maraton na który się już zapisałem. A pamiętny ostatniego roztrenowania przed maratonem z Angelą, Ignacem i Szwedem raczej odpuszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 A pamiętny ostatniego roztrenowania przed maratonem z Angelą, Ignacem i Szwedem raczej odpuszczę. Mięczak Już można się deklarować. . My się deklarujemy, mam tylko dylemat który pokój - teoretycznie się z dziewczynami zmieścimy 2-ce, ale to będzie masakra, natomiast 3-ka jest jedna i na pewno komuś się bardziej przyda więc podstawowe pytanie brzmi - jak szerokie są łóżka w 2-ce a tak na serio - zależałoby nam na 3-ce, jeśli jest taka możliwość. i jeszcze - co z dzieciakami poniżej 1 roku życia? też płacą 50% stawki żywieniowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 i jeszcze - co z dzieciakami poniżej 1 roku życia? też płacą 50% stawki żywieniowej? Do jednego roku GRATIS biorę to na siebie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Użytkownik josefik dnia 13 listopad 2012 - 17:50 napisał A pamiętny ostatniego roztrenowania przed maratonem z Angelą, Ignacem i Szwedem raczej odpuszczę. Mięczak Oj. Poczekaj Wasyl usiądziemy kiedyś przy mojej skrzynce warki nr 147 /specjalnie zostawię/ wtedy powiesz kto jest mięczak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 i jeszcze - co z dzieciakami poniżej 1 roku życia? też płacą 50% stawki żywieniowej? Do jednego roku GRATIS biorę to na siebie ;-) A jeśli nie to Tomek bierze na siebie obowiązki babysitting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Użytkownik josefik dnia 13 listopad 2012 - 17:50 napisał A pamiętny ostatniego roztrenowania przed maratonem z Angelą, Ignacem i Szwedem raczej odpuszczę. Mięczak Oj. Poczekaj Wasyl usiądziemy kiedyś przy mojej skrzynce warki nr 147 /specjalnie zostawię/ wtedy powiesz kto jest mięczak. Tym razem się nie udało zaliczyć dwóch maratonów jeden po drugim. Trzeba system treningów poprawić. Może by tak Wassyla zameldować z nami i Ignacem w jednym pokoju Edytowane 13 Listopada 2012 przez Szwed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi