nikiboom Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 A do kiedy najpóźniej przyjmujecie "zapisy"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
underoak Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 A do kiedy najpóźniej przyjmujecie "zapisy"? Pewno dopóki będą jakieś wolne miejsca w tym ośrodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jeśli jeszcze można to i ja się piszę + żona + dwójka dzieci (9 lat i rok) Pozdrawiam, Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Przepraszam za milczenie, ale drugi tydzień zmagam się z chorobą i trochę zaniedbałam wątek . Podaję listę osób, które dokonały rezerwacji pokoi: Rosek -2 wena -2 Misiuzeb-2 Mniak -2 Dario-2 KasiaZ-2 Infam -2 (Stasiek ) Uups-2 AndrzejKu -4 Wassyl- 3 Merv-2 Krzyko-2 rysmis -2 radekw-2 bielok -2 Crocco-1 AgaL-1 manitu-1 underoak -2 Zwiazkowiec- 4(w tym roczne dziecko) Jeśli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 No ja z Tieroo też 2 osobowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Zdrowia życzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jeśli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam . ...nie przepraszaj, tylko dopisz fentelka bez noclegu w ośrodku, bo będzie prawdopodobnie spał na łajbie P.S. proszę nie pytać o możliwość noclegu na wodzie bo ......bo straszliwie chrapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Kurde, zaś zapisy Proszę mnie zapisać, bo bardzo chciałbym być z Wami i myślę że to się uda. Zapomniałem dodać że jadą cztery osoby. Edytowane 7 Lutego 2013 przez Pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Hurra, jestem na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Oczywiście zapomniałam o sobie Gabi + 1 Podaję listę osób, które dokonały rezerwacji pokoi: Rosek -2 wena -2 Misiuzeb-2 Mniak -2 Dario-2 KasiaZ-2 Infam -2 (Stasiek ) Uups-2 AndrzejKu -4 Wassyl- 3 Merv-2 Krzyko-2 rysmis -2 radekw-2 bielok -2 Crocco-1 AgaL-1 manitu-1 underoak -2 Zwiazkowiec- 4(w tym roczne dziecko) gutimar Tieroo pieronki 4 Gabi -2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Podaję listę osób, które dokonały rezerwacji pokoi: Rosek -2 wena -2 Misiuzeb-2 Mniak -2 Dario-2 KasiaZ-2 Infam -2 (Stasiek ) Uups-2 AndrzejKu -4 Wassyl- 3 Merv-2 Krzyko-2 rysmis -2 radekw-2 bielok -2 Crocco-1 AgaL-1 manitu-1 underoak -2 Zwiazkowiec- 4(w tym roczne dziecko) gutimar Tieroo pieronki 4 Gabi -2 fentelek -noclegi ma "przenośne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLINKA Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Gabi dopisz mnie + 2 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Nie chciałbym wychodzić przed szereg ale chyba zaliczki nas czekają? edit (miało brzmieć j.n.): Nie chciałbym wychodzić przed szereg ale chyba czas pomyśleć o zaliczkach. (Ten post zamieściłem po to aby ustalać już jakieś konkrety, bo termin zbliża się wielkimi krokami. Ale może faktycznie niepotrzebnie wyszedłem przed szereg) Edytowane 8 Marca 2013 przez Infam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 To przecież nie problem.Za darmo umarło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 To przecież nie problem.Za darmo umarło. No to dopiero po moim poście na to wpadłeś ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Podaję listę osób, które dokonały rezerwacji pokoi: Rosek -2 wena -2 Misiuzeb-2 Mniak -2 Dario-2 KasiaZ-2 Infam -2 (Stasiek ) Uups-2 AndrzejKu -4 Wassyl- 3 Merv-2 Krzyko-2 rysmis -2 radekw-2 bielok -2 Crocco-1 AgaL-1 manitu-1 underoak -2 Zwiazkowiec- 4(w tym roczne dziecko) gutimar -2 Tieroo-2 pieronki 4 Gabi -2 fentelek -noclegi ma "przenośne" OLinka +2 Zaliczki oczywiście będą ,ale o tym napisze Marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Nie Infamie.Stwierdzam fakt. Twój post przeszywa troska i cierpienie kogoś nie lubiącego zaliczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ktoś poruszył temat pokoi 2-osobowych, więc jak to jest z doczepką dziecka? Trzeba przemycać czy jest przyzwolenie? Chęci mam duże, tylko nie wiem jeszcze kiedy będę miał terminy zjazdów. Dlatego proszę mnie nie uwzględniać a jak juz będę wiedział konkrety to wtedy będziemy szukali jakiegoś konta dla mnie i rodzinki. Po za tym i tak pewnie w grę wchodzi tylko week ( pt-ndz ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Co masz na myśli pisząc? Ktoś poruszył temat pokoi 2-osobowych, więc jak to jest z doczepką dziecka? Trzeba przemycać czy jest przyzwolenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Pokój 3 osobowy jest już zajęty i dlatego pytam, czy w dwójce można mieszkać z dzieckiem w trzy osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Żeby uciąć dyskusję na temat dzieci, przedstawiam uzgodnienia z właścicielem: Dzieci do 1 roku jedzenie (z rodzicami) nocleg gratis Dzieci do 10 lat jedzenie 50% stawki nocleg w pokoju z rodzicami bez dodatkowego łóżka gratis Dzieci od 10 lat jedzenie 100% stawki nocleg w pokoju z rodzicami bez dodatkowego łóżka dopłata do pokoju 25 zł Jeśli dziecko zajmuje normalnie łóżko chyba nie ma wątpliwości obowiązuje cena za pokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ok teraz rozumiem. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 (edytowane) Żeby uciąć dyskusję na temat dzieci, przedstawiam uzgodnienia z właścicielem: Dzieci do 1 roku jedzenie (z rodzicami) nocleg gratis Dzieci do 10 lat jedzenie 50% stawki nocleg w pokoju z rodzicami bez dodatkowego łóżka gratis Dzieci od 10 lat jedzenie 100% stawki nocleg w pokoju z rodzicami bez dodatkowego łóżka dopłata do pokoju 25 zł Jeśli dziecko zajmuje normalnie łóżko chyba nie ma wątpliwości obowiązuje cena za pokój. Dzięki Marku za wyjaśnienie . Serdecznie zapraszamy do zapisów . Dla przypomnienia Termin zlotu 19-21 kwietnia 2013r. 1. Noclegi Pokój 2 os. – 90 zł doba ( 18 szt.) Pokój 3 os. – 130 zł doba ( 1szt.) Pokój 4 os. – 150 zł doba (2 szt.) Domek holenderski 4 os. – 200 zł doba (16 szt.) 2. Wyżywienie (dzieci do 10 lat 50% stawki) Śniadanie – 13 zł osoba Obiad - 22 zł osoba Kolacja - 15 zł osoba 3. Kolacja grillowa (cena 40 zł od osoby) oni wszystko nam szykują my sami grillujemy i palimy ognisko, mamy do dyspozycji olbrzymi namiot biesiadny DANIA Z GRILLA, OGNISKA Karkówka Kiełbasa Kaszanka Coś dla wegetarian do uzgodnienia Pieczywo STÓŁ WIEJSKI Smalec domowy Ogórki kiszone Sałatka grecka Pomidory , ogórki zielone Pieczywo Napoje zimne 0,5 L na osobę Kawa, herbata Edytowane 19 Lutego 2013 przez Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Serdecznie zapraszamy do zapisów na zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 A sporo jeszcze wolnych miejsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi