Gość Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 z tego co wiem to na forum się równie mocno udzielasz co ja Bo nie doceniają moich rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needmorehops Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Dzięki za porady, zdecydowałem że przefermentuje w 16°C, ostatnie dwa dni w okolicach 19°C. Potem schłodzę na kilka dni do ok 5°C i zleję znad osadu do butelek. 3 tyg powinno starczyć do nagazowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się