henzzik Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Witajcie, Ten wątek jakoś mi umknął, pytałem was już o kilka spraw ALE wypadało by się przywitać. Dlaczego chcę robić piwo? Powód jest prosty szukam naturalnych smaków sam robię także sery a piwa koncernowe już mi się przepiły, kupowałem piwa lokalne, które były o niebo lepsze. Teraz chcę sam warzyć piwo i myślę ze z waszą pomocą mi się to uda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 na pewno się uda i witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Witaj na forum! Życzę przyjemnej lektury i wymiany spostrzeżeń piwowarskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi