papo Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Chciałbym się ujawnić i przywitać ze wszystkimi. Od jakiegoś czasu tu zaglądam i w końcu wypadało by się przywitać Więc witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Cześć! Wypełnij profil i do warzenia przystąp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajo33 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Trochę mi głupio bo ja już jestem trochę czasu na tym forum i się jeszcze nie przywitałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Witaj i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Twoje przywitanie zabrzmiało jak przywitanie członka grupy AA (chamski dżołk) A tak na serio to witaj na piwnym pokładzie, samych udanych warek --> dużo czytaj ---> potem pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi