dabeer Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Piana: wysoka, gęsta, lecz niezbyt trwała Kolor: czarny, jak należy Zapach: bardzo miły, czuć kawę Smak: łagodny, może odrobinę zbył łagodny, miła goryczka na koniec Wysycenie: niskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiek103 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 dabeer, a co to jest???? opisz co warzyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabeer Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 to nie moje piwko ja tylko miałem przyjemność testować zrobione przez patpul'a, browar pod długim kłakiem, także jego zapytaj o tajemnice produkcyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Piana wysoka, ale dość szybko opadająca. Piwo prawie czarne, pod światło widać rubinowe refleksy. W zapachu głównie aromat kawy, trochę palonego słodu. W smaku... Tu akurat największe zaskoczenie, bo... nie smakuje jak dry stout. Jest dość pełne, dość gładkie w odczuciu, dominują posmaki kawowe, trochę gorzkiej czekolady. Paloność niewielka, chyba palonego jęczmienia nie było zbyt dużo. Inaczej mówiąc: może nie dry stout, ale piwo bardzo smaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi