dabeer Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Zapach: miły, czuć cytrusy, ale też przebija zapach drożdży Kolor: jasnobrązowy, nieco mętne Piana: słaba, po kilkunastu sekundach pozostaje jedynie ślad Smak: bardzo dobry, łagodny, nienaganna goryczka Wysycenie: wysokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ja w aromacie wyczułem lekkiego banana, bardzo przyjemny zapach, niestety słabnący z biegiem czasu. Kolor jak wyżej, mętne. Piana za to bardzo ładna, ale niestety dość nietrwała (być może sposób nalewania). Chociaż jej reszta utrzymywała się sporo czasu. Bardzo przyjemne w smaku. W sumie całkiem zbliżone do mojej ciemnej pszeniczki. Jak na razie stwierdzam, że WB-06 chyba bardziej nadają się do ciemnej niż jasnej pszenicy - mówię tu o swoich doświadczeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi