st.kolodziejczyk Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Witam wszystkich bardzo serdecznie.Dzięki waszej wiedzy i zapałowi i ja jako miłosnik dobrego piwa spróbowałem uwarzyć swoje własne domowe piwo ku radości własnej i przyjaciół.Pozdrawiam S.K. Edytowane 29 Listopada 2012 przez st.kolodziejczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 witaj na pokładzie-widzę ,że zagłębie rośnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDy_beer Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 .. w siłę, oby tak dalej. Zapraszam serdecznie do wspólnego warzenia i wymiany piwa uwarzonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st.kolodziejczyk Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Dziękuje serdecznie i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ja nie z Sosnowca ale również cieszę się że rozpocząłeś swoją nową piwną drogę życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastisz Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam, prawie że sąsiada powodzenia w warzeniu a wspólnie zawsze można spróbować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st.kolodziejczyk Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ja też tak myśle.Cz ktoś wybiera się w niedziele do Katowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam z zagranicy Jedzie sporo osób w niedzielę na konkurs/ na spotkanie i wspólne biesiadowanie. Przyjedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st.kolodziejczyk Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Dziękuje serdecznie za zaproszenie.Przyjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi