radekw Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja będe z małym poślizgiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 A ja będę pewnie od 17.30 ale pewnie tylko do 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dobra w takim razie kto się zjawi? Ja mogę być spokojnie od 18, o ile oczywiście nie zdarzy się coś zupełnie nieprzewidzianego:) Do degustacji przyniosę parę butelek mojego PA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ja będę od ok 17.30. też może coś przyniosę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 To żeby Piotrkowi nie było przykro, że tak sam siedzi też się zjawię 17:30 Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja tez będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jeśli mozna coś wnieść to też coś przytargam. Będe 18.30. Jakiś znak rozpoznawczy? Hasło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ok, Panowie, w takim razie zaraz napisze do Piwoteki i już ostatecznie potwierdzę 12/12/2012 godz. 17:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Skoro będziecie od 17.30 to ja mogę wpaść te półgodziny wcześniej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ok, Piwoteka potwierdziła. 12/12/2012 godz. 17:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 12/12/2012 godz. 17:30 Szkoda tylko, że nie o 12:) Była by piękna data. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Postaram się i ja zajrzeć. Mam nadzieję, że dostanę wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorylfx Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Ogółem ciekawe spotkanie. Jeśli dam radę po robocie to być może wpadnę. W tym momencie nie mam za bardzo nic do pokazania. Albo piwo z brew kita, albo srednio udany rauch bosck, którego jest przy tym malutko, ale może jedną flachę przytargam. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez gorylfx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ja niestety będę dopiero po 20:00 - mam nadzieję, że jeszcze będziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Wpadnę i ja z kolegą z którym warzymy, przynajmniej takie są plany. Przybycie i jego godzinę potwierdzimy 11/12/2012 chyba że koniecznie trzeba wcześniej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Nie, nie trzeba być wcześniej - od 17:30 mamy rezerwację. Ja będę ok. 20:30 niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Widzę Adam ze coraz póżniej chcesz przyjść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Hehe Prowadzę na Politechnice wykład od 18:00 Jak tylko skończę, to pędzę do Was. Może uda mi się jakoś wcześniej urwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 To skończ wcześniej i zadaj resztę "do domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Mam nadzieję, że nie zawiniecie się przed 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrcom Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam, Postaram się dołączyć po 18 razem z kolegą z którym warzymy, przyniesiemy do degustacji Stouta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Okazało się, że jednak wykład mam w czwartek, więc jutro powinienem być już ok. 18 - 19 w Piwotece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ja bede ok 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Dostałem wolne w fabryce - powinienem być 17:30-18 (chyba, że pociąg 'gumę' złapie ) Edytowane 11 Grudnia 2012 przez Swiaderny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Będe celował żeby być tak ok 17.30 - 18, ale znając mnie będe pewnie wcześniej:) Przytagram parę butelek z szybko topniejącej warki nr 1:) A czy macie panowie jakieś "znaki szczególne" żebym wiedział, że Wy to "Wy"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi