Mati3333 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Mam nadzieję że tym razem uda mi się dotrzeć. Jeśli chodzi o degustację to dysponuję kilkoma specjałami a i chętnie popróbuję innych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Miałem siedzieć cicho, bo ostatnim razem zapeszyłem pomimo dnia wolnego Ale.. Jestem ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 oczywiście jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrcom Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ja oczywiście jestem za, może 07.02 w Piwotece? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Ja szczerze wolałbym 06.02, wcześniej wtedy kończę pracę, a od piątku rano mam jazdy na kursie i wolę nie być po spotkaniu:) Poza tym od czwartku jest chyba już nieco większy ruch w Piwotece i nie wiem co oni na to:) PS. Widzę, że dobrze że do was napisałem:) W końcu las rąk:) Edytowane 31 Stycznia 2013 przez nikiboom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ja szczerze wolałbym 06.02, wcześniej wtedy kończę pracę, a od piątku rano mam jazdy na kursie i wolę nie być po spotkaniu:) Dla mnie data nie robi różnicy - postaram się dostosować. PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ja również jestem chętny tyle, że 6-8.02 mnie nie ma. Obserwuję temat jeśli tylko termin będzie dogodny to się pojawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Hm to może nie robić tego spotkania na chybcika w przyszłym tygodniu tylko na spokojnie się umówić za dwa powiedzmy 12-12 lutego? Każdy by sobie już termin zaklepał. Underoak co Ty na to? Nie będzie za późno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Jestem za, aby termin był odleglejszy, wtedy każdy będzie mógł z łatwością dostosować swoje sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 A ja bym zaproponował 11 lutego. Co Wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) 11.02 może być, ale bardziej optymalny dla mnie byłby 13.02 Edytowane 2 Lutego 2013 przez nikiboom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janior Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam z Brzezin. Chętnie dołączę do Was. U mnie leżakuje od tygodnia IPA więc zobaczę czy się nada do degustacji. Co do terminu to w zasadzie mi obojętne i postaram się dostosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 U mnie leżakuje od tygodnia IPA więc zobaczę czy się nada do degustacji. Witaj! Nada się Moje jest w tym samym wieku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
underoak Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jak dla mnie 11.02 to super data . To co, zaklepać termin na ten dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jak ten 11, to musi to być w miarę wcześnie żebym był świeży rano w pracy na szkoleniu, bo mam tylko jedną osobę Mi bardziej pasuje środa ale i poniedziałek od biedy może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
underoak Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dobra - zróbmy inaczej - da się tu jakoś dodać ankietę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Może malymiki będzie mógł, jako założyciel tematu. Btw. dla mnie poniedziałek może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janior Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dla mnie poniedziałek też może być, prawdopodobnie w pubie będzie mały ruch i nie będą robili problemów z rezerwacją. Nie wiem jak Wy, ale ja będę musiał uciekać najpóźniej o 22, ostatni autobus do Brzezin mam 22.39, to tak w kwestii wczesnej pory spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) ja będę musiał uciekać najpóźniej o 22, ostatni autobus do Brzezin mam 22.39 Podobny problem mam tyle, że nie autobus - a pociąg, nie do Brzezin - a do Skierniewic i nie o 22:39 - a o 22:53 No i wolnego nie dostanę w poniedziałek, czyli po robocie na wariata do tej Łodzi spróbuję pojechać Edytowane 4 Lutego 2013 przez Swiaderny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 I ja postaram się dostosować, ale tak od poniedziałku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janior Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Mnie w zasadzie każdy termin pasuje więc jeśli są pproblemy z tym poniedziałkiem to się dostosuję, rzeczywiście może jakaś ankieta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ankieta dodana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Dla mnie data nie robi różnicy - postaram się dostosować. PZDR Zgodnie z powyższym wstrzymuję się od głosu - czekam na wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Dobra panowie, 5:3 za środą. Kto jeszcze nie głosował niech zagłosuje bo w sumie to już data jest blisko, a po to miało być to w przyszłym tygodniu żeby mieć więcej czasu na żeby dograć sobie terminy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
underoak Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jutro stosuję odpowiedniego mejla do Piwoteki, także decydujcie się szybko ;] Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi