underoak Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Pan Marek Puta z Piwoteki zarezerwował nam właśnie stolik w 'Black Hole', czyli wnęce po prawej, patrząc w stronę baru. Spotkanie łódzkiej grupy piwowarów odbędzie się w Piwotece Narodowej w środę 13 lutego o godzinie 17:00 !! Cieszę się niezmiernie, że w końcu będę mógł się z Wami poznać Przekażcie wieści dalej! Pozdro, Kuba ps. Rezerwacja jest na około 10 osób, jeśli będzie nas więcej to na pewno sobie jakoś poradzimy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Fajnie, jak będziecie brać piwa do degustcji to weźcie też z jedno żeby zostawić w piwotece dla właścicieli. Ostatnio parę zostawiliśmy i myśle, że i tym razem przydałby się taki miły gest. Do zobaczenia w środę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Ja niestety nie będę mógł się pojawić na spotkaniu (pracuję do 22). Życzę dobrej zabawy i do następnego razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 O, to szkoda, dobrze się rozmawiało ostatnio, Ja będe 18-18.15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Ja niestety nie będę mógł się pojawić na spotkaniu (pracuję do 22). Kurczę, szkoda. Trzeba było mówić, że środa Ci zupełnie nie pasuje, a daleko masz, może na jakąś godzinkę byś wpadł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janior Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Postaram się wyrwać z pacy wcześniej i być na 17-tą, choć najbardziej prawdopodobne, że dotrę dopiero na 18-tą. Próbowałem dziś moje piwko i na razie średnio nadaje się do degustacji, jeszcze parę dni zostało więc mam nadzieję, że będzie w miarę pijalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Kurczę, szkoda. Trzeba było mówić, że środa Ci zupełnie nie pasuje, a daleko masz, może na jakąś godzinkę byś wpadł? Spoko następnym razem się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Dobra Panowie i Panie, przypominam Spotkanie jutro w Piwotece Narodowej ok godziny 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Aaaaaaah - niestety nie będę mógł przybyć - wypadło mi coś ważnego Do zobaczenia na kolejnym spotkaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
underoak Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 No! Cieszę się, że w końcu mogłem się z Wami zobaczyć ! Idę spać teraz, dobranoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 A ja idę teraz spać. Do szybkiego zobaczenia . Ciekawe gdzie rano będzie moja głowa. Dam znać, rzecz jasna na forum, jak ją znajdę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 heh fajnie było......fajnie jest.....też idę spać....też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Było super ale wczoraj, bo dziś treoche mniej?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Dzięki za spotkanie, degustacje i oceny piwa:) Tak mnie wczoraj sen zmógł, że ledwo do łóżka dotarłem:) I o dziwo dziś głowa prawie nie boli. Darek, Tomek jak wypijecie piwko ode mnie to dajcie znak co w nim jest nie tak Do następnego razu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrcom Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Hej, dzięki za spotkanie, mam nadzieje że wkrótce będzie okazja na powtórkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Cześć Panowie! Dopiero dorwałem Internet.. Dzięki za spotkanie. Polało się dużo dobrego piwa ale i tak "Wspomnienie elektryka" vel. "Spalony kabel elektryczny" rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Moja głowa dziś była bez zarzutu, dzięki chłopaki, te spotkania chyba już mi weszły w krew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janior Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Widzę, że mam czego żałować, niestety musiałem zostać dłużej w firmie i nie dałem już rady dojechać. Mam nadzieję, że to cykliczne spotania więc sobie odbiję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ale i tak "Wspomnienie elektryka" vel. "Spalony kabel elektryczny" rządzi Jeszcze kilka butelek mam więc jeśli ktoś reflektuje to użyczę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Mam nadzieję, że to cykliczne spotania więc sobie odbiję Są pewne plany co do kolejnego spotkania przy okazji nawet może jakiś konkursik się odbędzie wszystko póki co z tego co wiem jest w fazie projektu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) To jak Panowie robimy jakieś wstępne założenia do konkursiku o którym rozmawialiśmy? kategoria piwa: "wiosenne" ?? termin: ?? (tak aby poleżało trochę w butelkach) - ktoś w ogóle musi pogadać z Piwoteką kategoria konkursu: konsumencki ?? Edytowane 18 Lutego 2013 przez jogo3333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 kategoria myślę, że właśnie open, czyli piwa wiosenno-letnie, także ze względu na termin. Chyba coś o maju gadaliśmy. Kuba coś już się z Piwoteką kontaktował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 kategoria myślę, że właśnie open, czyli piwa wiosenno-letnie, także ze względu na termin. Chyba coś o maju gadaliśmy. Kuba coś już się z Piwoteką kontaktował. Super trzeba coś robić pozytywnego w tym mieście. Piwko smakowało moim kobietom,choć mogło by być ciut słodrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Od ostatniego naszego spotkania minął już prawie miesiąc, może by znów zorganizować jakiś panel degustacyjno-dyskusyjny. Wstępnie proponował bym to samo miejsce co zwykle, a data jeszcze do ustalenia ale myślę, że jakiś drugi tydzień kwietnia. Lepiej wcześniej ustalić żeby jak najwięcej osób mogło przyjść Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Ja jestem jak najbardziej za tyle że nic nowego nie udało mi się uwarzyć od ostatniego razu...na szczęście są jeszcze jakieś zapasy...myślę że jeśli dojdzie spotkanie do skutku to powinniśmy jakieś decyzję co do tego konkursu podjąć bo powoli z piwa wiosennego robi nam się letnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi