janior Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 ja również nie mam nic przeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Hej, czy mogłabym wpaść się z Wami przywitać? Póki co nie mam czym się pochwalić dlatego o ile to możliwe chciałabym chociaż posłuchać o warzeniu piwa. miłego weekendu Aga Agnieszka, musisz być, zrobimy z Ciebie znaną łódzką piwowarkę, do zobaczenia w środę. No chyba że wpadnę wcześniej na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Postaram się być, ale głowy nie dam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MimiMaka Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Dzięki serdeczne!!! Już się nie mogę doczekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurzasta Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Cześć! Dopiero chcę zacząć swoją przygodę z warzeniem, czy mogłabym też przyjść i posłuchać waszych rad na temat warzenia? Chętnie się dowiem od czego najlepiej zacząć i jak się za to zabrać tak by efekty wyszły jak najfajniejsze? Obiecuję, że jak już coś uważę, to na pewno się pochwalę! Aśka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zapraszamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyP Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) No to jak mówicie że można wpaść bez swojego piwka to i ja wpadne na troszke, na warsztaty a że tak sie zapytam jakiś znak rozpoznawczy ? Edytowane 25 Czerwca 2013 przez MlodyP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Mnie nie będzie niestety W fabryce siedzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jestem w Łodzi, jeśli tylko będę miał z kim zostawić młodego, to wpadne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 a że tak sie zapytam jakiś znak rozpoznawczy Mamy stolik z rezerwacją na koło 10 osób w "zatoczce" na prawo od baru, żadnych cech szczególnych nie mamy. Mnie nie będzie niestety W fabryce siedzę.. Szkoda! Jestem w Łodzi, jeśli tylko będę miał z kim zostawić młodego, to wpadne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja tradycyjnie będe jakieś 20min. po czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janior Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja z kolei będę przed 18-tą. Autobus powinien być ok.17.20 na pl. Dąbrowskiego a to przecież parę kroków. Jeśli będę 1-szy to na jaką rezerwację się powoływać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Powiedz że na spotkanie piwowarów z piwo.org to będą wiedzieć. Ja celuję żeby być koło 17.30 to się jeszcze piwka napiję zanim się wszyscy zejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 I znów udane spotkanie:) Fajne piwka i super atmosfera:) I trzeba ustalić coś z konkursem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janior Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Hej, po dotarciu do domku stwierdzam: spotkanie wzorowe, atmosfera przednia a piwka bardzo smaczne, a co niektóre wybitne. Powinniśmy to robić częściej, a n/t konkursu trzeba pogadać... na trzeźwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MimiMaka Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ale było super! Bardzo dziękuję za możliwość spędzenia z Wami czasu i spróbowania Waszych pyszności. Teraz już nie pozostaje mi nic innego jak podjąć wyzwanie by móc Was później poczęstować bo gorsze od codera wyjść mi nie może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurzasta Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Było super! Dzięki za wszystkie wskazówki i przepyszne piwka! Mój zapał do warzenia został maksymalnie podkręcony! Nie moge się doczekać aż sama coś uwarzę! A może ktoś planuje niedługo jakieś warzenie i nie miałby nic przeciwko podlądaniu go przy pracy i odpowiadaniu na moje (może czasem dziwne ) pytania? Bo chętnie bym zobaczyła jak wszystko wygląda w praktyce zanim skompletuję sprzęt i surowce i zabiorę się za swoją pierwszą warkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyP Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ja chce jeszcze raz za tydzień tylko w piątek albo sobote bo strasznie chciałem zostać dłużej a nie mogłem niestety, ale piwka cudowne zwłaszcza wedzone/dymione pszeniczak oj mógł bym pic te piwka hektolitrami naprawde było wspaniale, teraz tylko zostało mi to aby poszukac jeszcze kilku osób które by chciały warzyć a nie mają warunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) dziękuje wszystkim za atmosferę, nie ma to jak posiedzieć przy piwku w doborowym towarzystwie, było super . Edytowane 27 Czerwca 2013 przez radekw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Było super,dziękuje i do następnego razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrcom Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Świetne spotkanie i o dziwo dziś głowa nie boli Do następnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 A mnie przytłoczyła praca i nie podołałem .... więc do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 No i mnie też praca uniemożliwiła spotkanie liczę na następne A co z konkursem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 http://www.piwo.org/topic/10577-spotkanie-pspd-w-lodzi-28092013r/ Wybiera się ktoś ze stałej ekipy? I z konkursem nas wyprzedzili, co w sumie można było przewidzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ja się chyba wybiorę, chociaż nie wiem czy mogę się zaliczyć do "stałej ekipy" Ale jaka godzina umieszczenia posta... Nasz Kolega z Piwoszarni w tych upałach przełączył się chyba na tryb nocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi