micheal_paku Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 A właśnie coś mi się też obiło o uszy, ale myślałem że tam sami winiarze się spotykają, czyli piwka też degustują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_P Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Akurat jak byłem w kwietniu to opowiadali o warzeniu piwa i była degustacja ich 'firmowych' (tzn. uwarzonych przez biowinowców) piw, ale przede wszystkim win, nalewek i innych wyrobów Kto co ma to przynosi i się chwali. Niektóre wyroby niczego sobie. Oczywiście jest wymiana receptur i doświadczeń. Jak zacznie przychodzić więcej piwowarów to będzie więcej piw do degustowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micheal_paku Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Hm dobrze wiedzieć jak to wygląda, co prawda w ten piątek to znowusz mi nie pasuje ale kiedyś w wolnym czasie czemu nie W sumie dobry pomysł żeby piwo.orgową grupą ich zaatakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrcom Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Rezerwacja jest już oczywiście zrobiona, ja będa na pewno na czas, może uda się pare minut wcześniej, postaram się mieć pare swoich piwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 A u mnie się znowu pokręciło wszystko i nie dam rady przyjść Czas chyba rzucić tę robotę w cholerę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janior Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Mnie również nie będzie, niestety pracuję do późna i na razie nie zanosi się na poprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micheal_paku Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 No to wyszło zacne kameralne tabaczano-piwne spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ilu było Szacownych Piwowarów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micheal_paku Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Oprócz mnie jeden, zdaję się Agrcom Później doszło 2 znajomych Agrcoma niezrzeszonych na piwo.org co prawda ale pojecie o piwkach mieli. Ponoc (wczesniej jeszcze na żadnym spotkaniu nie bylem) takiej frekfencji jeszcze nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Termin dupiaty to i ludzi nie było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micheal_paku Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Ja terminu nie ustalałem Trza było lepszy zaproponować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurzasta Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 No to może jakoś w pażdzierniku? Może znajdziemy jakiś termin, który pasuje większej liczbie osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 No to może jakoś w pażdzierniku? Może znajdziemy jakiś termin, który pasuje większej liczbie osób? Może okolice 10? Swoją drogą, ja od października będę mógł praktycznie codziennie w godzinach wieczornych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 W tygodniu nie ma problemu, dopasuje się Widzę Asia że już 4 warki masz na koncie, brawo. Chętnie posłucham wrażeń z piewrszego warzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Byłbym chętny na spotkanie tylko nie mam pojęcia czy dałbym radę przyjechać do Łodzi. Tak że ustalcie termin, a ja postaram się wpasć Ale lepiej by było troszkę poźniej, 29 września jest to spotkanie PSPD, może lepsza byłaby końcówka piździernika. Edytowane 20 Września 2013 przez nikiboom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) To co robimy? Spotykamy się na spotkaniu rozłamowym w przyszłym tygodniu, czy na kongresie zjednoczeniowym w terminie który zapodał kolega piwoszarnia oczywiście żartuje ,żeby się czasem nikt nie obraził. Edytowane 1 Października 2013 przez radekw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiesz Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Cześć, szkoda że wcześniej śledziłem piwo.org tylko w tematach "technicznych" bo pewnie bym się parę razy pojawił i przyniósł jakieś próbki organizujecie coś w najbliższym czasie? mam parę butelek przegazowanego, ale całkiem niezłego dry stouta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 A będzie ktoś z Was na wycieczce "szlakami łódzkich browarów" w niedzielę? Wtedy można, po samej wycieczce się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Można się spotkać tylko myślę, że to nie byłby przyszły tydzień tylko za jakies 2-3 tygodnie żeby do wszystkich dotrzeć i żeby można było sobie coś przełożyć czy coś żeby przyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurzasta Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 W tygodniu nie ma problemu, dopasuje się Widzę Asia że już 4 warki masz na koncie, brawo. Chętnie posłucham wrażeń z piewrszego warzenia A jutro planuję Witbiera uwarzyć Wciągnęło mnie jak nic I chętnie się wrażeniami pochwalę i przyniosę coś do oceny. Jak dla mnie to w tygodniu generalnie jestem za, ale wolałabym raczej przed 20-tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) Dla mnie też w tygodniu jest lepiej. A co do witbiera to jest to bardzo wdzięczne piwo, lubię je bo zawsze wychodzi. A poza tym jest pycha Edytowane 4 Października 2013 przez radekw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Nie no, to że w tygodniu a nie w weekend to chyba wiadomo. Tylko kiedy. Wolałbym koniec października, a może nawet początek listopada. Bo na szybko to nie ma co się umawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Umawiajcie, umawiajcie, spożywanie własnoręcznie uwarzonych piw w dobrym towarzystwie jest (mimo niektórych opinii) jedną z jaśniejszych stron piwowarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 A będzie ktoś z Was na wycieczce "szlakami łódzkich browarów" w niedzielę? Wtedy można, po samej wycieczce się spotkać. A będzie ktoś z Was na wycieczce "szlakami łódzkich browarów" w niedzielę? Wtedy można, po samej wycieczce się spotkać. A gdzie jest organizowana ta wycieczka szlakami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) początek o godzinie 14 w parku andrzeja struga na bałutach, to chyba ten park przy dawnym browarze na sędziowskiej który niedawno zburzyli i postawili apartamentowiec, na osłodę zostawili budynek czy ścianę słodowni z takim chrakterystycznym ceglanym łukiem. Koszt 10 zyla bilety do nabycia w piwotece. Edytowane 5 Października 2013 przez radekw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi