krzysiek9999 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Wracając do domu widziałem ruch w sklepie, ale było już po 22:00 więc właśnie zamykali, ale fajnie że jest No i trzeba by pomyśleć o depozycie. W Krakowie ostatnio ograniczali ich liczbę, bo mieli 6 sklepów z depozytami, a u nas... Żeby chociaż jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 ponoć depozyt ma być. Kumpel dzisiaj był i mówi , że dopiero się rozkładają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Na tą chwilę, licząc ze mną i nie tylko ludzi z piwo.org chęć uczestnictwa w spotkaniu wyraziło 8-9 osób. Może nie wszyscy również się wypowiedzieli, w każdym razie najważniejsze są chęci, jak to mówią. Skoro tak, to pozwolę sobie zaproponować już bardziej konkretny termin tj. 5 grudnia (piątek) godzinę gdzieś około 19:00 w pubie Piwoteka Narodowa. Jeśli nie spotkam się ze zdecydowanym sprzeciwem postaram się zarezerwować stolik dla nas w okolicach weekendu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micheal_paku Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Moim skromnym zdaniem, termin b. dobry ale to chyba będzie problem żeby zarezerwować stolik na piątek i o 19.00. Z weekendu to chyba tylko niedziela wchodzi w rachubę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Ja się postaram być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Nie powinienem raczej napotkać przeszkód, pisze się. Edytowane 26 Listopada 2014 przez radekw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrcom Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dawno mnie nie było na żadnym spotkaniu, postaram się wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Eclipse przyjal nas ostatnio w weekend. Jesli Piwoteka nie wyrazi checi to mozna sprobowac tam - zalatwilem to wtedy szybko przez telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 W razie czego mam w Piwotece pewne układy, więc postaram się z nich skorzystać. Mało tego, ostatnio jak byliśmy w Eclipsie, to nie dość, że weekend, to długi i nie dość, że długi to jeszcze pub quiz był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 w razie co z innej beczki jeszcze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) mi również termin pasuje Edytowane 26 Listopada 2014 przez pociag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 ja rowniez bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Zarezerwowałem stolik w Piwotece Narodowej na godzinę 19:00 w piątek 5 grudnia. Weźcie ze sobą jakieś dodatkowe piwa - żeby coś obsłudze zostawić po spotkaniu. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Cichus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ale w który dzień ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 W piątek oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 A duży stolik zarezerwowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dla 10 osób. Mniej, więcej tylu nas wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 z kumplem przyjdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Też bym się pojawił ale nie dam rady W domowym browarku tylko stout dojrzewa także nawet gdyby się udało na moment wpaść to nie zaszaleję z dostawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dla 10 osób. Mniej, więcej tylu nas wychodzi. Ja przyjdę tradycyjnie z Żoną i jeszcze zaprosiłem kolegę, który warzy chyba od 3 lat i długo myślał, że jest jedyny w Łodzi Tak że prawie pół stolika dla nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Myślę, że miejsca wystarczy dla wszystkich. W razie czego dostawimy krzesło czy dwa. Ciebie, Krzysiek liczyłem z Żoną od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ile browarów przynosicie na decustacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja po ostatnim spotkaniu postanowiłem nie szaleć - ze 3 wezmę. Jak każdy coś przywiezie, to i tak będziemy mieć sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 to ja też ze 3 wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi