Dario63 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Będe celował żeby być tak ok 17.30 - 18, ale znając mnie będe pewnie wcześniej:) Przytagram parę butelek z szybko topniejącej warki nr 1:) A czy macie panowie jakieś "znaki szczególne" żebym wiedział, że Wy to "Wy"? Koniec języka za przewodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 No to do zobaczyska za kilka godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Dostałem wolne w fabryce - powinienem być 17:30-18 (chyba, że pociąg 'gumę' złapie ) No i d*** blada Zawsze tak jest, że jak człowiek chce to nie wychodzi. No nic, pozostaje mieć nadzieję, że będzie to impreza cykliczna! Udanej 'wymiany doświadczeń' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Wymiana doświadczeń była bardzo udana:) Dziękuję wszytkim przybyłym za zacny browarniczy poczęstunek, wszystkie piwa ( i ich wysokoprocentowe pochodne) były bardzo smaczne:) Mam nadzieję, że takie spotkania takie będą odbywać się w miarę cyklicznie:) Wszystkich, którzy nie chcieli lub nie mogli się pojawić, zapraszam serdecznie, atmosfera jest niezwykle sympatyczna. Warto by również, podziękować Pwiotece Narodowej za przyjęcie nas w swoich progach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ale, kolegi nikiboom chmielony nowozelandzkim chmielem, miał absolutnie zniewalający aromat, nie mogłem nosa oderwać, a to dopiero pierwsza warka, strach pomyslec co bedzie dalej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Było super,dziękuje i do następnego razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dzięki Panowie - świetne spotkanie, zdecydowanie trzeba powtórzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dario czyżby wysoko procentowe pochodne to były twoje destylaty? Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Jak nie jak tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dziękuję bardzo za przesympatyczne spotkanie i wspólną degustację. Musimy uczynić to imprezą cykliczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Również dołącze podziękowania. Gratuluję wszystkim dobrych piw ! Do rychłego zobaczenia. Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dider Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Też cieszę się z takiego spotkania i poznania nowych smaków nie wspomnę o doznaniach zapachowych co niektórych piw pozdro dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorylfx Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Było bardzo miło. Następnym razem i ja czymś poczęstuje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrcom Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dołączam się do podziękowań za spotkanie, dowiedziałem się sporo nowych rzeczy, mam nadzieję tak jak moi przedmówcy iż uda się organizować cyklicznie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 A mnie, bolała dziś głowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Coś musiało być w powietrzu nad Retkinią bo mnie trochę też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Na Radogoszczu też coś "rozpylili" - łeb mi pękał. (ale ja myślę, że to ten podstępny Dziadek Mróz co go na początek wychyliłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 A jak zdjęcia wyszły jakieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jeśli mnie pamięć nie myli to chyba Adam z simpsonowego browaru robił zdjęcia, Adam halo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Witam szacowne grono łódzkich piwowarów, czy bylibyście chętni na spotkanie degustacyjne? Termin to następny tydzień, miejsce nieustalone (zapewne Piwoteka), godzina i termin dokładny do ustalenia. Oprócz degustacji wraz z underoak'iem chcieliśmy podyskutować na temat pewnego pomysłu na piwowarską imprezę, którą w Łodzi można by zorganizować. Jacyś chętni? Ja od siebie proponuje Stouta chmielonego na zimno Nelsonem i IPĘ na Opalu i Smaragdzie Edytowane 29 Stycznia 2013 przez nikiboom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
underoak Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dokładnie tak! Podajcie jaki termin Wam odpowiada, ja dogadam szczegóły z Piwoteką i przygotuję listę rzeczy, które mielibyśmy uzgodnić apropo imprezy, o której opowiemy Wam przy spotkaniu Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 zgłaszam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Co tak mało chętnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam witam Jak najbardziej jestem za Co do zdjęć, to serdecznie przepraszam, ale nie było mnie w kraju i nie bardzo miałem jak je udostępnić. Na dniach je zamieszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi