mati87 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witam, mam pytanie czy ilość sacharozy jaką potrzebuje do refermentacji będzie się równała tak samo jeżeli zastosuje cukier trzcinowy a nie buraczany, czy jednak będzie to inna wartość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG1929 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Pierwszą warkę refermentowałem cukrem trzcinowym, brązowym, cynamonowym, zwykłym, glukozą, maltozą i cukierkami za pomocą standardowej miarki. Kilka butelek, które otworzyłem nagazowały się podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się