skybert Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Może faktycznie schwarzbier? Chyba nie było nigdzie ostatnio takiej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Decyzja już podjęta. Na pewno będzie to SCHWARZBIER. Raz że jest na to sezon, dwa że bardzo lubię ten gatunek, wydaje się mało popularny. Dla mnie to ciemniak z charakterem. Teraz czekam na Wasze interpretacje. Zastanowię się nad drugą kategorią, myślę, że po w Nowym Roku będzie wszystko jasne. Jejski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 No to po jutrze warzymy schwarzbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 No to po jutrze warzymy schwarzbiera To powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Coś wiadomo o pozostałych kategoriach i o terminie? ps w marcu ciężko będzie coś wcisnąć Edytowane 29 Stycznia 2013 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 O terminie nic nie wiadomo. Na pewno będzie to na przełomie kwietnia/maja. Co do kategorii to dzięki że przypomniałeś. Będzie jeszcze jedna kategoria konkursowa. Świetny pomysł z tymi koźlakami, dlatego będzie nim Koźlak (5B - Traditional Bock). Zapraszam zatem do uwarzenia dwóch piw, Bocka i Schwarzbiera !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zapraszam zatem do uwarzenia dwóch piw, Bocka i Schwarzbiera !!! Z wielką przjemnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonx Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Zapraszam zatem do uwarzenia dwóch piw, Bocka i Schwarzbiera !!! Ale numer, to akurat moje plany na przełom lutego i marca No, ale na konkurs to pewnie za cienki jestem, więc nie będę się wychylał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ale numer, to akurat moje plany na przełom lutego i marca No, ale na konkurs to pewnie za cienki jestem, więc nie będę się wychylał Oj tam cienki, masz jeszcze trochę czasu i przytyjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonx Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ale numer, to akurat moje plany na przełom lutego i marca No, ale na konkurs to pewnie za cienki jestem, więc nie będę się wychylał Oj tam cienki, masz jeszcze trochę czasu i przytyjesz Jeszcze bardziej? Do auta się nie zmieszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Uwarz i wyślij, no chyba że rzeczywiście nie będzie Ci smakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Hee. :-) To też kategorię pode mnie. Schwarzbiera będę za tydzień butelkował, a koźlaka warzę za dwa tygodnie. Ale to moje pierwsze lagery także też trochę przy cienki jestem :-) hmm, ale może wyśle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się